Scroll Top

Peugeot 307SW 1.6HDIF|Peugeot 307SW 1.6HDIF

September 2010 mijn Peugeot 307SW 1.6HDIF laten tunen, 2 jaar later een probleem met brandplaatjes en garage had een update gedaan, Via tunex mooi gratis nieuwe tuning gekregen (binnen de 5 jaar tunex garantie)Maar niet de oude software, nee tunex heeft de nieuwe update aangepast, Top klasse.
Dit is nu 6 jaar geleden dat ik tunex op internet gevonden had.
De auto rijdt nog steeds top, alleen moet ik bij iedere garage en beurt vermelden GEEN UPDATE!.
Auto trekt nog altijd als een speer en is super zuinig (1 op 27 bij 110kmh en circa 1 op 20 bij 120kmh nog steeds na 6 jaar)
Binnenkort koop ik een mini one 1.6 voor erbij, deze heeft een R50 motor, zie ik bij tunex dat dit een geknepen cooper motor is
Dus als ik de auto in bezit heb, weer een afspraakje met tunex maken.

Door: Bert|Bert

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.