Scroll Top

Porsche Cayenne Turbo 500 PK|Porsche Cayenne Turbo 500 PK

Gisteren mijn Porsche Cayenne Turbo laten tunen van 500 pk naar 570 pk. Ik heb er 140 Nm bij gekregen. Volgens peter vergelijkbaar met de power van een Lupo. Dat kreeg ik erbij!! Het was al een monster, maar dit is echt niet normaal meer. Echt super zoveel power. Over het verbruik heb ik geen mening, omdat mij dat niet zoveel uitmaakt, als je maar plezier hebt. ik heb wel de hele dag koppijn van die smile van mij.
Echt super. Bedankt voor de service. Ik zal jullie bij iedereen aanraden.

Door: Guest|Guest

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.