Scroll Top

Regeneratie|Regeneratie

Nog net voor het voorspelde sneeuwfront naar tunex geweest. Dit was voor mij een te speciale afspraak om weeer uit te moeten stellen. Ik zou bij hun het regeneratie proces van mijn Peugeot 307 2.0 HDI laten stopzetten. Dit i.v.m een verwijdert roetfilter en meerdere aanpassingen daarmee. Helaas blijven er dan nog enkele parameters lastig doen, welke niet te omzeilen zijn.
Dus hiermee was ik verplicht bij Tunex langs te gaan voor die oplossing! Aangezien ik een jaar eerder met succes al een tuning had laten doen, mocht ik deze behandeling voor 100 euries minder laten uitvoeren. Das natuurlijk lekker meegenomen Nou ik kan jullie zeggen, alles loopt eindelijk weer zoals het hoort. Geen regenerend rokende auto, rare meldingen of oplichtende controlelampjes meer. TOP!
Tunex team, bedankt!!! Nog fijne feestdagen en tot volgend jaar op de Dyno-bank

Door: njoyride|njoyride

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.