Scroll Top

Renault 1.9 DTI (org. 80 pk)|Renault 1.9 DTI (org. 80 pk)

Vrijdag 27 Mei 2011 ben ik met mijn Kangoo 1.9 DTI uit 2001 bij jullie geweest om hem te laten chippen.
Origineel heeft deze Direct ingespoten Turbodiesel slechts 80 pk…NA het chippen heb ik op de terugweg (op advies van de baas zelf) de eerste 100 km rustig aan gereden, daarna eens even gekeken wat hij nu kan :
Welnu, het resultaat is fantastisch..inderdaad veel meer koppel erbij gekregen, hij zou nu tussen de 100 a 110 pk moeten hebben, wat ik graag geloof !
Het ziet er ook allemaal professioneel uit bij jullie, een wachtkamer met TV en koffie e.d…met een goed uurtje was ik klaar.
Ik hoop niet meer bij jullie terug hoeven komen met de Kangoo, want dat zou betekenen dat ik niet tevreden zou zijn.
Een aanrader dus, vooral ook qua prijs, want 4 a 500 euro betalen is voor veel mensen met een al wat oudere auto even te gortig, ik was voor 245 euro klaar omdat ik er een nieuwe chip in kreeg en de oude mee terug kon nemen (voor het geval dat)

Door: Bram uit Haarlem|Bram uit Haarlem

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.