Scroll Top

Renault Laguna|Renault Laguna

Beste Tunex crew,
Na vorig jaar mijn Laguna gechipped te hebben, heeft de auto daarna alleen maar beroerd gelopen. Ook na het wegschrijven van de DPF bleef de auto slecht lopen. Door de garage is destijds een gereviseerde turbo en nieuw roetfilter gemonteerd. Echter allemaal zonder resultaat. Feit blijft dat de auto voor de tuning uitstekend liep en na de tuning slecht reed. Een aanwijsbare oorzaak is er niet.
Feit is ook dat Tunex nooit is weggelopen voor de verantwoordelijkheid deze kwestie goed op te lossen. Na de fabriek software teruggezet te hebben, bleef er een foutmelding op het dashboard verschijnen (DPF004) en liep de auto nog slechter dan voorheen. Bij de garage is wederom een gereviseerde turbo gemonteerd en is naar aanleiding van de foutcode de zogenaamde “laaddruksensor” van de turbo vervangen. Daarna weer terug naar Tunex om de chipsoftware weer te laden en………&hel lip;………&h ellip;……… … De auto loopt weer als een zonnetje en niet onbelangrijk met meer power.
Chapeau naar de Tunex crew, die geheel kosteloos uren met de auto bezig zijn geweest. Als vanzelfsprekend en zonder morren werd deze service verleend. Tunex schrijft klanttevredenheid en servicegerichtheid nog ouderwets met grote letters!
De volgende turbomotor komt weer onder behandeling bij Tunex!
[Renault Laguna 09-2006 130 pk DCi met 252.000 km op de teller]

Door: Cor van Alphen|Cor van Alphen

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.