Scroll Top

Renault Trafic 1.6 dci bi-turbo 120pk

Het is mijn derde auto die ik laten tunen bij Tunex.
Ook dit keer ben ik zeer tevreden, en loopt hij als een zonnetje. 55pk kreeg ik erbij en 100Nm aan torque.
Het zuinigste tot nu toe heeft hij 1 op 16km gereden, en dat voor een 1800kg zware auto.
Maar meestal tussen de 15 en 16km per liter.
Ik ben een rustige rijder tegenwoordig.
Gek genoeg als ik de ECO knop van de auto indruk (niet meer vooruit te branden), dan rijdt hij duidelijk MINDER zuinig, ongeveer 1 op 13 😲.
Heel bijzonder.

Door: PeterV

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.