Scroll Top

Seat 1.4 TSI|Seat 1.4 TSI

Ik heb mijn Seat14tsi laten tunen.
Wat een ervaring,ik heb er geen woorden voor echt VAKMANNEN een plezier om hier in te rijden.Mijn glimlach komt niet meer van mijn gezicht.Heren dank je wel.

Door: Vandaag mijn automaatbak laten spoelen voor een C270 cdi , auto reageerd weer heerlijk op het gasgeven en schakelt weer boterzacht. Super!|Vandaag mijn automaatbak laten spoelen voor een C270 cdi , auto reageerd weer heerlijk op het gasgeven en schakelt weer boterzacht. Super!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.