Scroll Top

Seat Cordoba|Seat Cordoba

De Seat cordoba 1.9 tdi rijdt super. Ik heb de auto sinds augustus 2007 en gelijk laten chippen. Hij trekt pittig door in alle versnellingen. In de 5e versnelling blijft de wagen gaan. Dit is mijn eerste ervaring met een getunde tdi. Mijn auto is van 90 pk naar 120pk gegaan en dat is echt te merken. Ik vind het persoonlijk fijner heerlijk pittig door te rijden vooral als er slakjes op de weg rijden. Het verbruik is gelijk gebleven. Ik vind het fijn wanneer me auto vermogen heeft en kan gebruiken indien ik het nodig heb. Bij inhalen, invoegen en voor de vakanties om de crousecontrol in te schakelen. In de bergen van Oostenrijk en Frankrijk reed de auto als een speer naar boven.

Voor de service en advies ben je bij TUNEX bij het goede adres. Vandaag 12/4/08 ben ik door de jongens goed geholpen. Het vermogen was twee dagen geleden weg gevallen en na uitlezen bleek de luchtmassameter te zijn overleden:(. Ik heb het onderdeel zelf vervangen en hij rijd weer als een speer :). Jongens bedankt en houden zo die service.

Door: Danny|Danny

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.