Scroll Top

seat leon|seat leon

Vandaag ben ik voor de tweede keer naar de firma Tunex te s-Heerenberg geweest. Ik dacht dat mijn Seat geen extra vermogen meer had.Ze hebben een(rijdende) diagnose gestelt.Geen foutcodes of noodloop gevonden. Daarna voor mij de chip even gereset naar de “oude” 110 PK. Toen had ik het wel in de gaten,ik was eraan gewend (Sorry).De chip is nu naar stage2 gegaan en hij rijd wederom SUPER.Heren van Tunex, Mijn dank.

Door: slegeh|slegeh

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.