Scroll Top

Spoelen Mercedes E270 2.7CDI W211 177pk AUT|Spoelen Mercedes E270 2.7CDI W211 177pk AUT

Op 24 oktober 2014 stond er een afspraak gepland om 11:00u. We kwamen daar best vroeg aan maar toch mocht onze Mercedes gelijk de brug op. Ondertussen waren we ook geïnformeerd over de werkwijze en kregen we een kopje koffie aangeboden. De reden waarvoor ik een bezoekje aan Tunex ging brengen was omdat mijn automaatbak schokte en af en toe ook niet verder schakelde. Nou dat is na ongeveer 2 uur werk dankzij de vakmannen verholpen. We hadden samen de carterpan bekeken en de olie die was aardig aan toe. Hij zei dat als ik 10 à 15.000 km zo verder had gereden dat het afgelopen zou zijn met mijn automaatbak.
Nou schakelt hij zo soepel dat ik er nauwelijks iets van merk! En dat alles voor maar €265,- incl. BTW en oliefilter.
Ik raad het iedereen aan die met schakelproblemen zit. Vooral niet denken aan een nieuwe bak of een revisie. Gewoon bij Tunex laten spoelen volgens de Tim Eckardt methode!

Door: Mercedes E270|Mercedes E270

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.