Scroll Top

TOP,TOP en TOP: mijn 2002 Laguna GT 100 PK laten chippen naar ca. 130 PK bij Tunex, 1 en al lof, veel meer trekkracht! Super Tunex, ik kan jullie aan|TOP,TOP en TOP: mijn 2002 Laguna GT 100 PK laten chippen naar ca. 130 PK bij Tunex, 1 en al lof, veel meer trekkracht! Super Tunex, ik kan jullie aan

zaterdag 3 mei 2008 heb ik mijn laguna(100pk)laten tunen. Ik heb dan toch de stap genomen om mijn auto te laten tunen. Maar inderdaad zoals hier al eerder vermeld staat. Je merkt het meteen al. En na wat kilometers lijkt het alleen maar beter te worden. Kortom ook ik ben erg tevreden. Mijn volgende auto zou ik zo weer langs brengen.

Door: Marco|Marco

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.