Scroll Top

Tuning Volvo t5|Tuning Volvo t5

Hallo Peter en Tom, ik wilde toch nog even een recensie schrijven het is alweer een paar maanden terug dat ik mijn V70 T5 bij jullie onderhanden heb laten nemen, ik heb nu nog steeds dat als ik het gas intrap ik spontaan begin te lachen wat een wereld van verschil mijn T5 gaat als de brandweer ik heb tot op heden nog geen weggebruiken meegemaakt die mij kan bij houden tijdens de acceleratie en ook als ik rustig rijd is de auto een stuk soepeler geworden.. keep up the good work!!!

Door: Ron van Heumen|Ron van Heumen

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.