Scroll Top

Verlies van vermogen|Verlies van vermogen

Ik heb mijn Audi A4 1.8Turbo ca. 2 jaar geleden bij Tunex laten tunen. Nu had ik het probleem dat de auto de laatste 3 maanden voor mijn gevoel steeds langzamer werd, met deze klacht de auto bij de garage neergezet. Deze konden niets vinden en vertelden mij dat het aan de tuning moest liggen.
Via e-mail een afspraak gemaakt met Tunex om de auto na te laten kijken. Dinsdag was het dan zover naar ca. 1 uur zoeken en rijdend meten kwam het naar voren mijn lamdasonde was niet 100% meer, gezien de km stand goed verklaarbaar.
Vandaag de lamdasonde laten vervangen, gelijk bij het wegrijden reed mijn auto weer als van ouds!
Nu komt het beste van het verhaal ik hoefde bij Tunex helemaal niets te betalen, service zeiden ze. Ongelooflijk dat dit nog bestaat!!

Door: W. Rensmann|W. Rensmann

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.