Scroll Top

Vito 110 cdi|Vito 110 cdi

Vrijdag 19 januari mij Mercedes vito110 cdi laten tunen bij Tunex.ik ben daarna naar Oostenrijk geweest en kon dus meteen de Vito uitproberen,helaas merkte ik niks aan het tunen.Dus vreselijk balen onderweg.
Bij terugkomst meteen een mail gestuurd naar Tunex ,en al gauw kreeg ik antwoord dat ik maar langs moest komen en dat de auto kostenloos na werdt gekeken.Dit heb ik gedaan en ze zijn meteen gaan proef rijden met mijn auto .Bij terug komst ging de auto de garage weer in en werdt opnieuw aan de kast gezet en nog geen uurtje later was de auto kosteloos klaar.
Er is nu een duidelijk verschil met het optrekken.Qua zuinigheid kan ik er nog niets over zeggen ik rijdt er nog maar een dag mee.
Tunex jullie zijn een super bedrijf waar vind je nog zulke service?
En ik kom zeker terug met mijn andere auto.

Door: Guest Vito rijder|Guest Vito rijder

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.