Scroll Top

Volvo s40 1.9d 115 pk|Volvo s40 1.9d 115 pk

Afgelopen donderdag geweest naar Tunex, was voor mij 160 km rijden, maar het is het meer dan waard. Me auto trekt nu zo goed, zelfs in ze 5 als ik rustig 100 rijdt, en je trapt hem in je gaat meteen, Goede service, alles wordt netjes uitgelgd, kan niet anders dan zeggen, Ga Zo Door!! En als ik mensen ken die willen tunen, stuur ik ze zeker door. Bedankt!!

Door: Marvin|Marvin

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.