Scroll Top

Volvo S60 D5 2005|Volvo S60 D5 2005

Ik heb mijn Volvo S60 D5 2005 hier vorig jaar al laten tunen. Elke dag heel veel plezier. De auto was al niet traag maar even een auto inhalen is nu helemaal een fluitje van een cent. Origineel had ik 185 PK en nu zo’n 220 PK. Ook het koppel ging flink omhoog. Pas geleden had ik een leenauto van de garage. Dit was dezelfde uitvoering als ik nu rijd. Ik kon het verschil heel goed merken. Stuk trager en minder power die originele… haha…. Na zo’n 25.000 KM kom ik tot de conclusie dat auto ook zo’n 3% zuiniger rijdt, dus die kosten voor dat tunen heb ik er al uit. Top service bij Tunex! Mijn complimenten en met de volgende auto zien jullie mij zeker terug.

Door: Erik|Erik

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.