Scroll Top

VW Golf IV|VW Golf IV

hoii, me neef had een golf 4 gekocht maar hij zag dat hij niet snel genoeg was, dus ik vertelde hem over tunex omdat ik eerder was geweest voor een tuning met een andere neef van me, nou me neef is er zeeerrrr tevreden ermee, vooral sinds hij tegen een golf 2.8 vr6 ging racen, op youtube hebben we een filmpje, alleen jammer dat de topsnelheid niet toeneemt voor de rest egt ik heb er geen woorden voor… ik raad het zeker aan om naar TuneX te gaan

Door: Velican|Velican

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.