Scroll Top

VW Golf TDI|VW Golf TDI

Ik heb vorige week mijn golf 4 TDI uit 2003 laten chiptunen bij tunex. Hij heeft nu 130 pk en +300Nm ipv 100 pk en 240Nm. Wàt een verschil!! Hij trekt heerlijk door en zonder moeite passeer ik nu de 200 km/h…
Ik ben erg te spreken over de vriendelijke en professionele service bij tunex.
Wie weet kom ik nog eens terug voor een stage2, maar eerst ben ik zeer tevreden!
Mvg, Martin.

Door: M.A. goeree|M.A. goeree

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.