Scroll Top

VW T4 2.5 TDI 1996|VW T4 2.5 TDI 1996

beste heren van tunex vlak voor mijn vakantie ook mijn bussie laten tunen van 101 naar palk em beet 135 a 140 PK echter het viel in eerste instantie tegen !!??na een mailtje gestuurd te hebben ben ik op afspraak terug geweest om en rijdende log te laten maken. en na 200 meter was het probleem bekend ! een kapotte luchtmassameter ! deze hebben ze geheel kosteloos schoongemaakt en een advies om er een nieuwe originele in te zetten! nou toen ik na deze ingreep wegreed viel mijn mond open van verbazing! wat een verschil! en nader een nieuwe lmm in kwam was het echt geweldig!! heb ik een bult ellende gehad op vakantie zeg !maar nu is tie helemaal goed .heren ik dank jullie voor de perfecte service en byzonder gastvrijheid !

Door: jeroen|jeroen

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.