Scroll Top

VW T4|VW T4

Op voorand ff afspraak gemaakt, vanuit het antwerpse naar ‘s Heerenberg gerereden (binnendoor, beetje van t landschap genieten), aangekomen en zeer hartelijk onthaald.

Ze zijn er onmiddelijk aan begonnen, we konden even genieten van een tas koffie, even in een boekje gebladerd en t was al klaar! Iets minder dan een uur…Betaald, factuur mee en we werden uitgewuifd.. ik rij lekker rustig buiten en de straat door, even temperatuur omhoog laten komen..

nu moet je weten men vw t4 had 88 paardjes en een trekkracht waar zelfs een brabants trekpaard nog mee zou lachen. Na een tijdje denk ik, laten we nu eens even die pedaal wat bijduwen, heb wel iets meer dan twee ton aan gewicht bij, en DJEEZES wat een verschil!!! Heb nu een vw t4 met ballen…

Heb ze direct gebeld en bedankt, niet alleen bla bla maar ook doen wat ze beloven! Fair is fair, ze geven t aan een erg democratische prijs en met de nodige service en vakkundigheid. Dus heren van TUNEX, om het op zen antwerps te zeggen, men klak af veur ulle Met vriendelijke groeten uit de antwerpse kempen.

Door: Nijssen wim|Nijssen wim

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.