Scroll Top
In en export auto, camper of bedrijfswagen

In en export auto, camper of bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een goede auto uit het buitenland? Of wilt u juist uw auto  exporteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide service om u te begeleiden bij het in- en exporteren van uw auto.

Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het zoeken naar een geschikte auto  in het buitenland. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. Zo kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste auto voor uw specifieke wensen en budget. Wanneer u eenmaal de juiste auto heeft gevonden, kunnen wij in overlege daar helpen waar u wilt, bijvoorbeeld bij de import, maar we kunnen ook alles regelen van a tot z. Wij regelen alles voor u, van transport tot keuring eventueel taxatie en van registratie tot verzekering.

U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en kunt snel genieten van uw nieuwe auto.

Onze service is niet beperkt tot personenauto’s, maar wij kunnen u ook helpen bij het vinden en importeren van bedrijfsbussen en campers. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom import en export, en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van uw aanvraag.

Kies voor onze uitgebreide service en profiteer van onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van import en export van auto’s. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste auto in het buitenland en het regelen van de import van a tot z.

In en export auto, camper of bedrijfswagen
Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.