Scroll Top
Software updates

Software updates

Software updates, bij Tunex hebben we de kennis en expertise om uw Audi, Volkswagen of andere merken te voorzien van de nieuwste software updates.  Maar ook als u terug wilt naar een eerdere software versie, kunnen wij u daarbij helpen.

Als gevolg van de recente sjoemelsoftware schandalen hebben veel automobilisten te maken gekregen met motorproblemen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Met onze software updates programmeren wij uw auto met de nieuwste software die speciaal is ontworpen om deze problemen te verhelpen.  Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over eventuele software update gerelateerde motorproblemen.

Bovendien kunnen wij bij Tunex ook oude software versies terug programmeren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u onlangs een software update heeft geïnstalleerd,
maar daar achteraf spijt van heeft. Door terug te keren naar een eerdere software versie, kunt u weer genieten van de oude vertrouwde prestaties van uw auto.

Kies voor Tunex en u bent verzekerd van de beste software updates voor uw auto. Onze experts hebben de kennis en ervaring om uw auto te voorzien van de nieuwste
software en om eventuele problemen op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Is uw auto getuned door ons en is de tuning tijdens een dealersoftware update overschreven, geen probleem voor slechts 50 euro tunen we de nieuwste dealer software-update zodat u weer u kunt genieten van de extra souplesse en meer motorvermogen van die onze tuning geeft.

Software updates

Waarom Software updates?

Software updates

Software-updates zijn belangrijk voor een voertuig omdat ze kunnen helpen om problemen op te lossen, prestaties te verbeteren en nieuwe functies toe te voegen. Ze kunnen ook de veiligheid verhogen door kwetsbaarheden in de software te dichten en de compatibiliteit te verbeteren met andere systemen en apparaten.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.