Scroll Top
Opties vrijschakelen

Opties vrijschakelen

Veel moderne auto’s, waaronder BMW en auto’s van de VW- en Ford-groep, hebben af fabriek opties die niet zijn geactiveerd door de fabrikant, maar wel aanwezig zijn in de auto. Dit wordt gedaan om de productiekosten te verlagen door 1 productielijn. Echter, het is zonde om deze opties ongebruikt te laten, terwijl u er wel voor betaald heeft bij de aanschaf van uw auto.

Wij bieden de mogelijkheid om deze opties te vrijschakelen met behulp van programmeerapparatuur. Hiermee kunt u gebruik maken van opties waar u anders niet van zou kunnen genieten.  Dit doen wij voor een fractie van de prijs van het activeren van deze opties bij een merkdealer.

Denk bijvoorbeeld aan het activeren van opties zoals sportieve display weergave,  comfort open/close van de ramen, automatische start/stop functie, lane assist, achteruitrijcamera en nog veel meer.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige service aan al onze klanten. Wij zijn er om u te helpen bij het  vrijschakelen van opties in uw auto, zodat u nog meer kunt genieten van uw rijervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw auto en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw auto nog beter te maken.

Opties vrijschakelen

Waarom Opties vrijschakelen?

Opties vrijschakelen

Het vrijmaken van opties in uw auto kan wenselijk zijn om extra functionaliteit of mogelijkheden te activeren die normaal gesproken beperkt zijn. Dit kan bijvoorbeeld het ontgrendelen van verborgen functies, aanpassen van instellingen zoals de verlichting of geluidssystemen, of het activeren van extra veiligheidsvoorzieningen om uw rijervaring te verbeteren en uw auto aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Het vrijmaken van opties kan worden uitgevoerd door TuneX.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.