Scroll Top
Injectoren reinigen

Injectoren reinigen

Reiniging van injectoren is van essentieel belang om een optimale werking van de motor van uw auto te garanderen. Vervuilde injectoren kunnen leiden tot een hoger brandstofverbruik, verminderd motorvermogen en een slechtere uitstoot.Traditionele methodes om dit op te lossen, zoals het toevoegen van een reinigingsmiddel aan de brandstof, werkt meestal slechts gedeeltelijk want de toevoeging zal en mag niet te sterk zijn want dan lost alle vuil in de tank mee op, indien te sterk kan dit weer andere componenten zoals de hogedruk brandstofpomp of pakkingen beschadigen. Gelukkig is er een oplossing om de injectoren effectief te reinigen zonder dat ze gedemonteerd hoeven te worden, wat kan helpen bij het besparen op de kosten.

Door middel van een speciaal apparaat kunnen wij de injectoren reinigen zonder ze te demonteren en zonder toevoeging aan de brandstoftank. De gehele brandstoftoevoer wordt afgesloten en de injectoren worden aangesloten op het apparaat, waarbij een sterk geconcentreerd reinigingsmiddel wordt gebruikt. De motor draait gedurende een bepaalde tijd op dit reinigingsmiddel, terwijl het niet-verbrande reinigingsmiddel terugstroomt naar het apparaat en steeds schoner wordt. Na deze behandeling merkt u direct dat de motor rustiger draait, het brandstofverbruik verbetert en het vermogen toeneemt. Dit komt doordat het sproeibeeld van de injectoren is verbeterd en de brandstof beter kan verbranden dankzij de toegevoegde zuurstof.

Het is belangrijk op te merken dat als de injectoren kapot zijn, reiniging geen oplossing is en ze vervangen moeten worden. Wij bieden originele nieuwe injectoren en gereviseerde ruilinjectoren aan tegen aantrekkelijke prijzen dankzij onze uitgebreide inkoopkanalen.

Naarmate uw auto meer kilometers heeft gereden, is de kans op vervuilde injectoren groter door koolafzetting en slechte brandstof. Zorg daarom periodiek voor een professionele reiniging van uw injectoren om problemen te voorkomen en de levensduur van uw motor te verlengen.

Injectoren reinigen

Wat is Injectoren reinigen?

Injectoren reinigen

Het reinigen van de injectoren van uw auto omvat het verwijderen van de ophoping van vuil, verontreinigingen en afzettingen die zich in de loop van de tijd op de injectoren kunnen opbouwen. Door het reinigen van de injectoren kunt u de prestaties van de motor verbeteren, het brandstofverbruik optimaliseren en de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen. Het reinigen van de injectoren is een belangrijk onderhoudsproces dat regelmatig moet worden uitgevoerd voor een optimale werking van de motor.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.