Scroll Top
TuneX-04-400x287

Software modificaties

Naast het herschrijven / optimaliseren van het motorprogramma om meer motorvermogen / rendement te realiseren, is het natuurlijk ook mogelijk andere zaken welke door software aangestuurd worden aan te passen voor performance.

TuneX – Software modificaties
Onze Software modificaties diensten:
Software updates

Naast het aanpassen en verbeteren van het motorprogramma om een hoger motorvermogen en rendement te bereiken, bestaat ook de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in andere processen die door software worden aangestuurd.

De werking van een verbrandingsmotor is afhankelijk van drie essentiële factoren: brandstof, zuurstof en ontsteking. Het motormanagement regelt de verhoudingen tussen deze factoren en past verschillende filters en beperkingen toe. We optimaliseren het motormanagement op een manier die het verbrandingsproces verbetert en uw motor efficiënter laat werken. Onze aanpassingen zijn nauwkeurig berekend en we nemen geen risico’s door de turbodruk of brandstofinjectie zomaar te verhogen. Onze stage 1 software modificaties zijn ontwikkelt op betrouwbaarheid, de zogenaamde software noodloop eigenschappen die over een motorwaken blijven aktief en zorgen dat de motorbelasting binnen de gestelde marges blijft.

 

Na de Tunex tuning beschikt uw motor over meer vermogen en koppel, wat u direct merkt wanneer u onze werkplaats verlaat. Het extra koppel resulteert in een hoger rendement en soepeler rijgedrag in het dagelijkse verkeer, wat zich vertaalt naar een lager brandstofverbruik.

DSG Remap
Verbeter de schakelmomenten en snelheid van uw DSG.
Pops&Bangs
Voor benzinemotoren uitlaat knallen bij gas los.
Popcorn limiter
Voor dieselmotoren uitlaatknallen bij maximaal toerental
TuneX
ZF Automaat
Specifieke tuning voor ZF automatische transmissies.
Snelheidsbegrenzer
Verwijder de af-fabriek ingestelde V-max snelheidsbegrenzer voor maximale topsnelheid.
Cilinder uitschakeling
Deactiveer de cilinder uitschakeling tijdens rijden voor een vloeiender draaiende motor.
Launch control
Bij sommige modellen is het mogelijk Launch control te activeren middels software.
Vragen? Bel ons of laat een bericht achter!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.