Scroll Top
Storingcodes

Storingcodes

Bij Tunex begrijpen we dat storingcodes in uw auto voor veel frustraties kunnen zorgen. Of het nu gaat om een defect onderdeel of een hardnekkige foutmelding op het dashboard, onze ervaren automonteurs staan voor u klaar om u te helpen.

Het kan voorkomen dat u een specifiek onderdeel heeft laten vervangen, maar dat de storingcodes nog steeds aanwezig blijft. Dit kan te maken hebben met andere onderdelen die niet juist functioneren, of met een software-storingssysteem dat te nauwkeurig werkt en geen rekening houdt met slijtage. Het kan ook voorkomen dat de fouten sporadisch zijn en zich alleen eens in de zoveel kilometer voordoen, wat zeer frustrerend kan zijn.

Gelukkig kunnen wij bij Tunex de foutcodes voor u opsporen en in veel gevallen de specifieke storingcodes softwarematig deactiveren. Dit betekent dat het motormanagement nog steeds over uw motor waakt, maar die ene vervelende foutmelding niet meer terugkeert. Geen noodprogramma meer tijdens ongewenste momenten!

Onze automonteurs hebben jarenlange ervaring in het opsporen van storingcodes en zijn zelfs in staat om moeilijke gevallen op te lossen waar andere garages vastlopen. Met behulp van merk-specifieke diagnose-apparatuur en rijdende datalogs kunnen we snel en efficiënt het probleem achterhalen en een oplossing bieden.

Laat ons u helpen om weer zorgeloos de weg op te gaan.

Storingscodes

Wat zijn storingen?

Storingscodes

Storingen in auto’s zijn problemen of fouten die optreden in de verschillende systemen van een auto, zoals de motor, de transmissie, de remmen en de elektronica. Deze storingen kunnen de prestaties van de auto beïnvloeden en de veiligheid van de bestuurder en passagiers in gevaar brengen.

Tunings
afspraak

Zoekt u een manier om uw auto te transformeren van een trage schildpad naar een snelle haas? Of wilt u gewoon de buren jaloers maken met het geluid van uw uitlaat? TuneX heeft u gedekt! Maak een afspraak bij ons en laat onze autotuning experts uw auto tunen. Wie weet verlaat u onze garage als de koning(in) van de weg!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.