Scroll Top
TuneX-04-400x287

chipTuning

Sinds 2004 is Tunex specialist in het opvoeren van moderne automotoren. Door het aanpassen van de motormanagementsoftware kunnen we de motor meer koppel en vermogen geven, maar ook zuiniger en efficiënter laten werken. Naast softwarematige oplossingen bieden we ook mechanische tuning modificaties voor wie nog meer vermogen wil tot complete ombouw van motoren voor autosport doeleinden.

TuneX – chipTuning
Onze CHIPTuning diensten:
TuneXTuneX

Door chiptuning van uw auto wordt er meer vermogen gegenereerd, minder brandstof verbruikt, de rijervaring verbeterd en het “sneller” inhalen of trekken van de caravan wordt vergemakkelijkt

Softwareontwikkeling:

 

Voor de ontwikkeling van tuning-software beschikken we in onze werkplaats over een high performance 4×4 dyno testbank, merk specifieke diagnose apparatuur, uitlaatgas analyzers en can-bus meetapparatuur.

 

Sinds 2004 houden we ons dagelijks bezig met chiptuning, onze professionals hebben sindsdien diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder in Italie bij een van de grondleggers van motorsoftware tuning IBtronic.it. Daarnaast onderhouden we samenwerkingsverbanden met een geselecteerde groep van de beste tuners in Europa. Voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en uitgebreide expertise.

 

Ons recept is een perfect gebalanceerde maatwerk tuning die zowel het rijcomfort als het vermogen van uw auto verbetert. Voor elke stage 1 chiptuning bieden we dan ook een 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug garantie, ongeacht de reden.

 

Software optimalisatie afgestemd op uw voertuig.

 

 

Tuning zoeken
Bekijk hier de vermogenstoename voor uw auto.
Wat is chiptuning
Lees hier informatie wat en hoe een chiptuning in zijn werk gaat.
Mechanische tuning
Motoronderdelen upgraden en vervangen voor hogere vermogenstoenames
Stages tuning
Wat betekenen de verschillende stages in tuning?
Rollentestbank
Het exacte vermogen van uw auto meten en controleren met behulp van onze Dyno.
Vragen? Bel ons of laat een bericht achter!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.