Scroll Top
Airco Service

Airco service en bijvullen met onze Airco service

Bent u op zoek naar een professionele airco service om uw auto’s airco-installatie te onderhouden en eventueel bij te vullen? Wist u dat uw airco jaarlijks een deel van het koudemiddel verliest en dat een slecht werkende airco kan leiden tot slijtage en hoger brandstofverbruik? Dit kan resulteren in dure reparaties.

Bij Tunex bieden wij drie verschillende airco onderhoudspakketten aan, waaronder een gratis Aircocheck & Refresh bij APK of een volledige Airco Combi-Servicebeurt, waarbij wij uw airco vullen en reinigen volgens officiële STEK-eisen en voorzien van een frisse geur. Onze monteurs gebruiken alleen de beste producten om uw airco weer op peil te brengen.

Kosten airco onderhoud

  • Aircocheck & Refresh GRATIS of slechts € 9,95*
  • Airco Reiniging & Refresh € 29,95
  • Airco Servicebeurt € 89,- **
  • Airco Combiservicebeurt € 109,- **

*Gratis bij APK of onderhoud.

Airco

Investeer in een goed onderhouden airco-installatie voor comfortabel en veilig autorijden.

* Op basis van R134a koudemiddel. Enkele jaren geleden is er een verschuiving geweest van het airco-systeem R134a naar R1234yf. R134a is een koudemiddel dat behoort tot de groep
van broeikasgassen, ook wel F-gassen genoemd. Het nieuwe koudemiddel R1234yf is maar liefst 335 keer minder schadelijk als broeikasgas dan R134a en verdwijnt 400 keer sneller uit
de atmosfeer. Het gebruik van dit nieuwe koudemiddel resulteert dus in aanzienlijk meer milieuvoordeel. Voor het werken met R1234yf is speciale apparatuur vereist, deze is te
kostbaar om rendabel te zijn daarom kunnen we dit type koudemiddel nog niet onderhouden.

Waarom Airco onderhoud?

Airco

Airco-onderhoud is belangrijk voor een auto om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft werken en de lucht die het produceert schoon en gezond blijft.  Regelmatig onderhoud kan problemen voorkomen en de levensduur van de airco verlengen.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.