Scroll Top
Verhuur

Verhuur

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare huurauto voor uw volgende reis of uitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden  huurauto’s voor 4 tot 7 personen, evenals aanhangers, een auto ambulance of een van onze alkoof of semi-integraal campers.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke reiservaring, dan kunt u bij ons ook  terecht voor de huur van een van onze alkoof of semi integraal campers. Onze campers  zijn volledig uitgerust met alle benodigde faciliteiten voor een comfortabele en zorgeloze vakantie.

Onze tarieven zijn voordelig en transparant, zonder verborgen kosten. U kunt bij ons terecht voor zowel korte als lange termijn verhuur, en wij bieden ook flexibele
ophaal- en terugbrengtijden.

Verhuur
Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.