Scroll Top
Diagnose

Diagnose

Naast onderhoud en het opvoeren van auto motoren zijn we ook gespecialiseerd in het diagnosticeren en repareren van auto’s. We bieden het hoogste niveau van  diagnostische  diensten die beschikbaar zijn en gebruiken de nieuwste  technologieën alsmede voor veel modellen Automerk specifieke diagnoseapparatuur om je voertuig snel te diagnosticeren  en te repareren. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de voertuigtechnologie, zodat we nauwkeurig problemen kunnen diagnosticeren voordat ze ernstiger worden.

Onze ervaren technici zijn gecertificeerd in verschillende diagnostische systemen voor auto’s en zijn opgeleid om elk probleem snel te identificeren en aan te pakken. Dankzij geavanceerde apparatuur zijn we in staat om zelfs de meest obscure problemen op te sporen die je in de toekomst problemen kunnen bezorgen.

Tunex biedt concurrerende prijzen op al zijn diensten met een   tevredenheidsgarantie op alle uitgevoerde reparaties. Ons team van Nederlandse en Duitse automonteurs  geeft graag advies over de beste aanpak voor de auto van elke klant.

diagnose

Wat is Diagnose?

diagnose

Een diagnose voor een auto is een proces waarbij technische problemen of storingen in het voertuig worden geïdentificeerd door gebruik te maken van speciale diagnoseapparatuur en technische kennis. Het doel van een diagnose is om de oorzaak van een probleem te vinden en aanbevelingen te doen voor reparaties.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.