Scroll Top
Banden/Remmen

Banden/Remmen

Bij ons vindt u een breed assortiment autobanden voor elk type voertuig, van zomer- en winterbanden tot all-season banden.  Wij bieden onze producten aan tegen scherpe en concurrerende prijzen dankzij geselecteerde inkoop in Nederland en Duitsland, zodat u altijd verzekerd bent van de beste deal.

Naast onze bandenservice bieden wij ook diensten aan voor het vervangen van remblokken en remschijven tot een complete upgrade van het remsysteem. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat uw remmen optimaal presteren en veiligheid op de weg gewaarborgd blijft. Bovendien bieden wij een complete remolie wissel aan, wat essentieel is voor de levensduur  en prestaties van uw remsysteem, wist u dat de advies vervangingstermijn voor remolie twee jaar is?

Onze monteurs zijn zeer ervaren en getraind om u te helpen bij het kiezen van de juiste banden en het onderhouden van uw remmen en remolie. Of u nu een kleine personenauto  heeft of een grote bus, Wacht niet langer en breng een bezoek aan ons bedrijf of maak een afspraak voor een bandenwissel, remblokken en remschijven vervangen of remolie onderhoud.

Bij Tunex bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Banden

De juiste banden

Banden

Goede banden op een auto zijn belangrijk omdat ze direct invloed hebben op de veiligheid, het rijcomfort en de prestaties van het voertuig. Ze bieden grip op de weg, helpen de remafstand te verkorten en verminderen de kans op ongelukken en schade aan de auto.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.