Scroll Top
Revisie

Revisie van uw voertuig

Wanneer u merkt dat er iets mis is met uw motor of (automatische) versnellingsbak, hoeft u niet gelijk te denken aan dure vervangingen.  Tunex biedt namelijk de perfecte oplossing: revisie.

Bij Tunex weten we dat uw auto meer is dan slechts een vervoermiddel. Het is een deel van uw dagelijks leven.  Daarom begrijpen we dat u alleen het beste wilt voor uw auto en dat geldt vooral voor de motor en (automatische) versnellingsbak.

Revisie is het proces van het opnieuw opbouwen en herstellen van de motor of automatische versnellingsbak. Dit zorgt ervoor dat uw auto weer soepel en krachtig rijdt en u niet hoeft te investeren in een geheel nieuwe motor of  (automatische) versnellingsbak.

Bij Tunex hebben we jarenlange ervaring in het uitvoeren van revisies voor  verschillende automerken en beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk van revisiespecialisten door geheel Europa. Afhankelijk van het soort wordt door ons gekeken wat de meest geschikte en voordelige optie is. Voor revisie  gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw motor of (automatische) versnellingsbak weer in topconditie is en blijft.

We begrijpen dat uw auto een belangrijk onderdeel is van uw dagelijks leven. Daarom zorgen we ervoor dat de revisie snel en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat u weer snel veilig de weg op kunt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze revisiediensten voor uw motor en/of (automatische) versnellingsbak.

Revisie

Wat is een revisie?

Revisie

Een revisie van een auto is een proces waarbij de motor of andere belangrijke onderdelen van het voertuig worden gedemonteerd, grondig geïnspecteerd en gerepareerd of vervangen om de prestaties te verbeteren. Tijdens de revisie kunnen versleten onderdelen worden vervangen en eventuele problemen worden opgelost. Na de revisie wordt het voertuig getest om ervoor te zorgen dat het goed functioneert voordat het weer de weg op gaat.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.