Scroll Top

207 1,6HDI-109pk|207 1,6HDI-109pk

Ik heb een jaar geleden mijn 207 1,6HDI-109pk laten behandelen. Dit wil ik iedereen aanraden, want:
1. Ik rijd nu -bij normaal gebruik- tussen de 1:19,8 (winter) en 1: 21,8
2. Mijn top is gemiddeld ca. 210 km/uur op GPS
3. Ofschoon full options en 4-deurs lijkt de performance erg op de ‘oude’ 205 GTI, die m’n hart gestolen had.
Dus zuinig, betrouwbaar en power als je die nodig hebt.
Mijn dank – ga zo door.

Door: Hans|Hans

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.