Scroll Top

320d touring aut (e91)|320d touring aut (e91)

Alwéér dik tevreden met het resultaat!
Ik heb nu diverse van mijn BMW’s naar Tunex gebacht en alle keren méér dan tevreden. Deze keer mijn ‘tijdelijke’ 320d Touring met automaat (e91) gebracht.
Met zijn standaard 163 pk niet een echte slak, maar de combinatie automaat en ‘slome’ vorige eigenaar maakte dat de auto vrij traag was (met moeite 220 op de teller). Na het chippen reageerde de auto vele malen feller op het gas, maar bovenal de tussen acceleratie (bijvoorbeeld 110 – 150) gaat nu lekker snel. De automaat schakelt dan ook niet terug (want niet nodig) en blijft gewoon in zijn ‘zes’ staan.
Topsnelheid nog niet uitgeprobeerd, maar heb al 235 teller gereden, terwijl de auto dan nog trekt (maar van ondergeschikt belang uiteraard…). Verbruik is ook iets gedaald, maar omdat ik de auto nog niet zo lang vóór het chippen, kan ik daar weinig over zeggen. Ik haal nu wel 1.000 km op een tank (mits snelweg).
Kortom, ook voor deze auto is het weer een aanrader!!

Door: Lars|Lars

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.