Scroll Top

Alfa 156 jtd|Alfa 156 jtd

Vandaag ben ik naar de firma Tunex te s-Heerenberg geweest. Mijn Alfa was op zich al een lekkere vlotte auto, maar ik was toch nieuwsgierig of er nog wat ekstra in zat. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en kreeg direct koffie aangeboden. Het eigenlijke tunen was vlug klaar, en ik ben de auto gaan proberen. Man, wat een wereld van verschil is me dat dan. De souplesse die ik nu ervaar, en het lekkere snelle optrekken maakt voor mij de prijs in het niets vallen. De Alfa vertoont een trekkracht als nooit eerder, en gaat zelfs in de 5 gewoon door. Heren van Tunex, dank jullie.

Door: D.Westerlaan|D.Westerlaan

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.