Scroll Top

Alfa 156 SW 1.9 JTD 85KW/115 PK|Alfa 156 SW 1.9 JTD 85KW/115 PK

Heb vandaag naar Tunex gereden zonder afspraak te maken en informatie aangevraag voor mijn Alfa 156 SW 1.9 JTD uit 2003 met 85KW/115PK en ik kon gelijk geholpen worden, maar toen ik wegreed (met 145PK winst van 30 PK meer) moet ik wel bekennen dat ik nog veel meer trekkracht had !!!
En daarbij goede uitleg/service door Peter en ik kon gelijk geholpen worden…. waar in hedendags tijd word er tijd uitgetrokken voor een fijne en goede uitleg naar klanten toe!!!
Bedankt Peter & Tunex voor de goede service……Until the next car

Door: Tonaira|Tonaira

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.