Scroll Top

Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD 115pk|Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD 115pk

Ik ben lang aan het wikken en wegen geweest, wel of geen chiptuning. Meer Pk’s, meer vermogen en nog zuiniger ook. Uiteindelijk 1,5 week geleden de stap gezet.
Op naar ‘sHeerenberg. Werd vroeg verwelkomd en binnen het uur was de auto getuned. Terug naar huis. Eerst even de autobaan op. Mocht helaas maar doortrekken tot 160km/p.u. Op de invoegstrook naar de A3 zat een dure audi 2.7TDI achter mij. Deze auto werd steeds kleiner in de binnenspiegel. Wat een extra vermogen geeft de auto. De auto rijd nog soepeler dan hij al deed. Echt superrelaxed te rijden en het extra vermogen vraagt om gebruikt te worden. De motor klinkt wat rauwer, maar dat is erg mooi.
De auto rijd veel beter, soepel en meer vermogen. Enige minpunt wat ik heb ontdekt is dat de auto meer verbruikt en eigenlijk niet zuiniger is geworden. Dit mag echter de pret niet drukken.
Absoluut een aanrader. Twijfel niet, ga erheen.

Door: Robin|Robin

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.