Scroll Top

audi a3 100pk PD|audi a3 100pk PD

Hoi mensen van tunex ik moet maar steeds aan jullie denken wanneer ik elke keer iemand bij de stoplichten eruit trek lach me kapot.Met grenzen natuurlijk wil me auto niet kapot hebben maar wel laten zien wat hij dankzij TUNEX kan. Toen ik hem nieuw had zaten gsitjes met me te spelen maar nu laat ik ze in mijn uitlaat gassen achter. bmw 530D helemaal van de kaart af rijden.Top was 185K/h en nu tegen de 200Km/h dus een voor uitgang.. verbruik bij normaal rijgedrag lekker zuinig maar als je hem tegen de bodem trapt dan lust hij wel wat. ik zit nu alleen te twijfelen over stage twee maar misschien met de tijd.. ik ga er maar eens vandoor misschien zien we elkaar nog een keer.. Mvg tolga

Door: Tolgahan|Tolgahan

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.