Scroll Top

Audi A6 2.5TDI|Audi A6 2.5TDI

Goedendag,

Bij Tunex kun je ervan uitgaan dat je in goede handen bent.In veronderstelling dat mijn auto wel wat PK’s kon gebruiken bracht ik mijn Audi A6 naar Tunex.Na demontage van de ECU bleek de Audi in een verleden al gechipt te zijn bij een concurent.Toch werd mijn ECU uitgelezen en gekeken of alles goed stond.Al met al hoefde ik niets te betalen!
Prima service! Een aanrader!
Bedankt.

Andre Boom

Door: Andre Boom|Andre Boom

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.