Scroll Top

Automaat Reiniging BMW X5|Automaat Reiniging BMW X5

Tunex is bij mij helemaal de TOP!!
Ik heb mijn auto niet laten tunen, maar ik heb met mijn X5 uit 2004 het probleem als ik de kickdown intrap dat deze eerst doorslipt en dan met een knal in een lagere versnelling sloeg. Volgens de BMW dealer was de bak kapot ook een revisie specialist vertelde mij dat het gameover was. Kosten plaatje kleine 3,5 duizend euro.
Door een klant van Tunex werdt ik er op gewezen dat zij ook gespecialiseerd zijn in automaat reinigen/spoelen (volgens de Eckart methode). Dus afgelopen donderdag mijn bak laten reinigen / spoelen. Naar ca. 3 uur wachten was het klaar.
Ongelooflijk de bak schakelt nu als nieuw!
Het klappen in de versnellingen is weg wat ik ook probeer, hij schakelt zelfs nog beter dan toen ik hem kocht. Ik ben echt super blij dat dit zo is opgelost!

Door: Rob de groot|Rob de groot

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.