Scroll Top

bmw 320d|bmw 320d

zijn er ook nog negatieve punten te melden over chiptuning? je zou haast zeggen van niet. ik had mijn bmw laten chippen, en bij het gebruik maken van de extra nm slipte me koppeling.de koppeling was zeg maar voor 80% versleten. dit komt naar voren als krachten gaat gebruiken buiten de normale waarden en normen om. heb keurig mijn geld teruggehad en advies gekregen. dus mensen zorg er wel voor dat je spullen in orde zijn met name de koppeling en de lmm. als mijn auto gemaakt is kom ik zeker terug.

Door: m.krull|m.krull

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.