Scroll Top

BMW X1, 1.8D|BMW X1, 1.8D

Heb mijn auto laten chippen, omdat ik de 143pk toch wat te traag vond. Vooral optrekken vond ik vertragend werken. Had een klein aanloopje nodig. Daarnaast vond ik het inhalen in de 5e versnelling niet snel genoeg.
Nu de oto gechipt is gaat het als een speer. Reageert veel sneller op het gaspedaal en optrekken bij inhalen in de 5 gaat lekker snel. Zelf in de 6e versnelling zit er nog behoorlijk pit in bij het accelereren. Als de motor warm is loopt ie stationair ook iets rustiger. Lijkt er ook op dat ie wat zuiniger is. Het omzeilen van de beveiliging duurde wat langer dan verwacht, maar het resultaat is zeer de moeite waard.
Als bedrijf komt alles zeer vertrouwd over. Ziet er netjes en verzorgd uit. Aparte wachtruimte met wat leervoer en een koffieautomaat is aanwezig. Prima bedrijf.

Door: Chris|Chris

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.