Scroll Top

bora tdi 130pk 173p…: MK MUSKI|bora tdi 130pk 173p…: MK MUSKI

aangevraag voor mijn bora tdi 130pk 6bak na 173pk. maar toen ik wegreed (met 173 winst van 35 40PK meer) moet ik wel bekennen dat ik nog veel meer trekkracht had !!!
En daarbij goede uitleg/service door Peter en ik kon gelijk geholpen worden…. waar in hedendags tijd word er tijd uitgetrokken voor een fijne en goede uitleg naar klanten toe!!!
Bedankt Peter & Tunex voor de goede service……Until the next cac
GR MK”

Door: Guest|Guest

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.