Scroll Top

Chevrolet cruze|Chevrolet cruze

In december 2009 heb ik mijn Cruze laten tunen. Ik had al een redelijk stevige motor met 127 pk. Na de tuning is dit uiteraard nog verbeterd. Hoeveel precies weet ik niet maar is toch een duidelijk verschil in acceleratie. Voordien ging ik 0-100 in ongeveer 11 sec. Nu doe ik 0-100 en ongeveer 9.5sec.
Ik vind maar 1 ding jammer, ik heb totaal geen brandstofvermindering.
Maar ach daarvoor laat je hem uiteindelijk ook niet chippen.
Ik ben een tevreden belg die 150 km enkel heeft gereden om zijn wagen te laten tunen bij Tunex!

Door: Preben|Preben

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.