Scroll Top

citroen xsara picasso 1.6HDi|citroen xsara picasso 1.6HDi

Vrijdag 11 maart bezocht ik TUNEX met mijn 6 jaar oude Picasso-1.6HDi met 117.000 km op de teller. In mijn bezit vanaf sept 2010.
Op mijn terugtocht >> Zoetermeer wordt het me op de A12 duidelijk dat je écht meer power hebt. ‘t Is veel makkelijker om even snelheid te maken om snel even in te halen. Ik kom hier zeker nog terug met cijfers over het verbruik, tot op heden was dat 15 tot 18 km per liter. Woonwerk-verkeer (40 km per dag) was gemiddeld 16 km per liter.
Wordt vervolgd

Door: Klaas t|Klaas t

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.