Scroll Top

Fiat Stilo|Fiat Stilo

Na op google chiptuning te hebben ingeklopt kwam ik bij de site van TUNEX terecht. Wat mij direct opviel was het enorme prijsverschil met andere tuners.Dan denk je eerst dit kan niet kloppen.Maar na het lezen van reviews van klanten toch maar een afspraak gemaakt.
Vandaag was het dan zover van uit Rotterdam op weg. Ik was er om 11.45 en mocht direct naar binnen. alwaar ik een prima uitleg kreeg. na 30 minuten was al het gepiept ik had mijn koffie nog niet eens op en mijn zoon was nog niet klaar met racen op de gratis te gebruiken Playstation. Na instructie voor onderweg (nog even 150 km rustig aan)ivm inleren van de software.

Heb ik thuis het gas vol ingetrapt en wat blijkt voor 225,00 heb ik een nieuwe auto. tjonge tjonge wat een verschil. bedankt jongens en tot ziens

Door: Johan|Johan

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.