Scroll Top

Focus i 1.8TDCi 100pk|Focus i 1.8TDCi 100pk

Zaterdag heb ik mijn Ford Focus 1.8TDCi 100pk laten chippen bij Tunex.Van 100pk standaard zou ik naar een 142pk gaan. Ging leuk worden dacht ik zo. Wink Bij het buitenrijden merkte ik niet direct resultaat al dacht ik onderin de toeren wel “iets” te voelen. Komt nog wel los dacht ik, dus de lange reis (toch 2,5u rijden) werd aangevat.
Thuisgekomen werd de teleurstelling toch groot toen ik merkte dat hij niks losgekomen was. Enkel bij hernemingen in lage toeren leek hij een heel minimiem verschil te vertonen ten opzichte van standaard.Vandaag (dinsdag) dus even teruggereden.
‘k Werd heel vriendelijk ontvangen en ze hebben de mapping nagekeken en aangepast. Ook de eventuele foutcodes werden even uitgelezen om te zien of de motor verder mechanisch wel gezond was. Ik voelde meteen dat er een stuk meer pit in zat, onderin kreeg je nu een flinke duw in de rug om dan even “stil” te vallen in het middengebied om tenslotte dan weer te sleuren in de hogere toeren (3500+).
Opnieuw werd er meteen door hun zelf gezegt dat ze de mapping nog een derde keer gingen aanpassen. De dip in het middengebied moest er uit. Hij zou dan uiteindelijk zo’n 150pk moeten gaan leveren.Ik dus met hoopvolle verwachten terug vertrokken richting België.
De eerste km’s leverden meteen al een glimlach op. Die glimlach groeide met iedere afgelegde km.
Sleuren dat dat ding nu doet!
Conclusie:Tunex is echt een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf die echt hun best doen om de klant te leveren wat ze beloven! Ik ben alvast een tevreden klant die met zijn volgende auto zeker niet zal twijfelen en direct een afspraak boekt bij Tunex!

Door: Jouri|Jouri

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.