Scroll Top

Geld terug service|Geld terug service

Paar maanden geleden mijn A6 2.5 tdi Q tiptr Av. Laten tunen en ben nog steeds heel tevreden,Of ie zuiniger is,weet ik eigenlijk niet,want ben ook iets vlotter gaan rijden.Ondertussen ben ik m natuurlijk al gewend zoals ie nu is maar blijft een geweldig karretje.
Ik had ook een Xenonsetje laten monteren,wat snel gedaan was en die bovendien na veel storingen kapot ging.Ik heb de set er uit gehaald en vervangen voor een nieuw setje van een dealer om de hoek (die het trouwens al mannden probleemloos doet en bovendien twee mooie superkleine balastjes heeft..) Maar goed de oude set heb ik na overleg teruggestuurd en ik kreeg van Tunex zonder mokken probleemloos gewoon mijn geld terug,da*s pas service.Helemaal top.
Gr Koert

Door: koert|koert

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.