Scroll Top

Golf 1.6 TDI|Golf 1.6 TDI

Vorige maand mijn lease bak laten tunen, een Golf 1.6TDI 105pk.
Mijn grootste probleem met de 1.6tdi 105pk t.o.v. mijn vorige Golf met een 1.9tdi 105pk motor was, dat de nieuwe 1.6 behoorlijk lam was bij lage toerentallen.
Naar een bezoek aan Tunex was dat probleem geheel opgelost, ik denk dat hij nu zelfs nog beter rijd dan de 2.0tdi waar ik in heb test gereden.
Met vriendelijke groet,
een zeer tevreden klant!

Door: Golf Driver|Golf Driver

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.