Scroll Top

Golf 4 TDI|Golf 4 TDI

Ik heb gisteren mijn Golf 4 1.9 TDI 66 kW 90 PK laten TUNEN.Ik heb de auto al 1,5 jaar en besef eigenlijk sinds gisteren dat de auto in een opgesloten beperkte gevangenis heeft gezeten. Want na het tunen was het net een vogel die eindelijk zijn vrijheid heeft gekregen.Nu: ’89 kW 120 PK 202 Nm –> 265 Nm’ Nou het rijdt echt fantastisch!!!By the way tegen de avond heb ik ook nog even mogen genieten van mijn xenon die ik ook erop had laten zetten. Wat een zicht zeg.. wowww..
jongens van TUNEX echt toppie.. super klantvrienlijk…Peter ik neem nog contact met je op zodra je gaat beginnen aan de bodykits 😉 tot dan.. laterz.. Musa – Tilburg

Door: Musa|Musa

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.